yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın merdivenine malik olgunlaşmak oylumlu bir avantajdır. Pekâlâ bu kazanımı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri imdi meşru çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen mualla binalarda yangın merdiveni binanın inşa aşamasında yapım edilmektedir. Ancak elbet bir yangın merdivenine iye yetişmek ciğerin binanızın yeni olması ya da dolgunca şiddetli olması gerekmemektedir.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla sarhoş olmak; dayanıklı, bedii baplara en amelî fiyatlarla mevla olmak için İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden anlık haber alabilirsiniz.

Elbet bu derece çok alternatif muhtevain bir paha seviyesi serpmek rahatsızlık. Kolay tutalım ve hordaki özelliklere ehil standart çelik yangın bapsı karşı konuşhava:

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Kapının bediiyat bünyesı ve istem edilen aksesuarların kullanmaı fiyatı dolaysız olarak etkilemektedir.

Ekseriya yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Ekseriyetle mühür yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanoğlu ürkü olabilir ve bulundukları meydanı bırakma eylemek lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle basitçe kullanıma malik olan kapılar yardımıyla insanoğluın ürkü durumu azalır ve emniyetli çıkış esenlanır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It katışıksız been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Eğer bir bapnın yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak acil çıkış bapsı adına yapı misil aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar yangın kapısı görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakılırsa muhtevaörgüsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha safiha kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı daha buna bağlamlı olarak elan ehven olmaktadır.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine sahip bapların farklı fiyatları olur. Örnek olarak 120 zaman yangına dayanım süresine malik bir yangın kapkaloriın ederı, 60 dakika yangına dayanım süresine sahip bir kapının ederından elan yüksektir.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) yapı taşı amacı Yangın Merdiveni Kapısı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide strüktürlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir Yangın Merdiveni Kapısı katındaki yaman, yangın, tül vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu aksi koşulların başka katlara intikalini kösteklemek yahut olabilir olduğu denli geciktirmektir.

Report this wiki page